Комплекс Тиреобаланс

Комплекс Тиреобаланс

Комплекс Тиреобаланс – нова разработка на компанията Арт Лайф.

Комплекс Тиреобаланс се използва при три заболявания:

– хипотиреотоксикоза
– автоимунен тиреодит
– възлова или многовъзлова гуща.

Намоляването на йодното содържание в организма който постъпва чрез хранато може да продизвика нарушения във всички функции на органите на организъма, зависещи от хормоните на произвеждани от щитовидната жлеза, в т.ч. до развитнето на йодно дифицитните заболявания: гущи, хипотироотоксикоза и обусловеното от тях безплодие или неизносване на бременноста, анемия, атеросклерозаи остеопороза.

Комплекс Тиреобаланс – това е най-надеждният начин да и запази баланса на йода и хормоните на щитовидната жлеза. Той не просто доставчик на йод, но и на аминокиселината тироксин, който регулира правилната обмяна на веществата, на витамини и минпрали, на екстракт от котешкин нокът, който предотвратява автоимунния процес в тъканите на щитовидната жлеза, както и преждевременното побеляване на косите.

Комплекса Тиреобаланс няма противопоказания. Той съдържа както минералния калиев йодит, така и органическа свързаната форма на йода(йод- казеин), който способства да се подържа нормална концентраци на тези микроелементи в организма през цялото денонощие.

Add to cart